10 augustus 2018

236 dagen tot Dodentocht.
 Facebook Twitter Tracking Foto's
 

Tracking app

iOS (iPad en iPhone)

  • Ga op je device via de browser naar tracking.dodentocht.be
  • Klik in de browser op de deelknop (vierkant met pijl naar boven)
  • Klik dan op "Zet in beginscherm"
  • Klik dan op "Voeg toe"

Android

  • Ga op je device via de browser naar tracking.dodentocht.be
  • Klik in de browser op de deelknop (drie puntjes)
  • Klik dan op "Sneltoets toevoegen aan het startscherm"

Windows Phone en Windows Mobile

  • Ga op je device via de browser naar tracking.dodentocht.be
  • Klik in je browser op de deelknop (drie puntjes)
  • Kies dan "Aan startscherm vastmaken"

Bagage

Draag ik 100 km mijn eigen bagage ?

Iedere wandelaar kan zijn bagage naar de controlepost in Merchtem (halfweg) laten brengen.  De service is gratis.  Belangrijk is dat de reistas voorzien is van een label met naam en het volledige adres met telefoonnummer.  Per wandelaar kan slechts één stuk bagage worden afgegeven en dit met een maximum gewicht van 15 kg.  Dranken of andere vloeistoffen zijn NIET toegelaten in de reistas.  Er wordt voldoende drank gratis voorzien onderweg.  Verder mag de bagage ook geen waardevolle voorwerpen of medicatie bevatten.

Waar geef ik mijn bagage af ?

Bagage kan afgegeven worden vanaf 15 uur , eventueel kunt u ook uw bagage voor de post halfweg.

Opvragen bagage in Merchtem

Op vertoon van de badge kan de wandelaar de bagage opvragen bij aankomst op de post in Merchtem.  Nadien moet deze terug ingeleverd worden bij het bord “retour bagage”.  De bagage wordt dan automatisch terug naar Bornem centrum gebracht.
Indien je halfweg in Merchtem toch niets nodig hebt uit uw bagage, verwittig dan de medewerkers van het  bagageteam, zodat ze het nodige kunnen doen.

Waar kan ik mijn bagage na aankomst of bij opgave terug afhalen ?

Zorg er steeds voor dat u bij opgave uitgescand wordt op een post, op deze manier wordt uw bagage terug naar Bornem centrum gestuurd.  De afhaling van de bagage bij aankomst in Bornem is enkel mogelijk op vertoon van de badge.  De bagage kan afgehaald worden in de sportzaal van de OLVP, kruispunt Driesstraat – Temsesteenweg, in het centrum van Bornem.

Opgave

Wanneer u opgeeft, moet u zorgen dat u zich in de post laat uitscannen.  Op deze manier weten uw volgers en de verantwoordelijken van de bagage dat u uit de wandeltocht bent gestapt.  U kan gebruik maken van één van onze bezemwagens om terug naar Bornem centrum gebracht te worden.  Mocht u bagage op de post in Merchteml hebben, dan wordt ook deze terug naar Bornem gebracht mits u uitgescand bent.

Verloren voorwerpen

Bent u iets verloren, vergeten tijdens Dodentocht?  Op zaterdag kan u aan de infostand terecht met uw vragen.  Na Dodentocht stuurt u best een mail, dan helpen wij u verder.

 

hoofdsponsor
hoofdsponsor
hoofdsponsor
hoofdsponsor
hoofdsponsor
hoofdsponsor
hoofdsponsor
hoofdsponsor