10 augustus 2018

87 dagen tot Dodentocht.
 Facebook Twitter Tracking Foto's
 

Tracking app

iOS (iPad en iPhone)

  • Ga op je device via de browser naar tracking.dodentocht.be
  • Klik in de browser op de deelknop (vierkant met pijl naar boven)
  • Klik dan op "Zet in beginscherm"
  • Klik dan op "Voeg toe"

Android

  • Ga op je device via de browser naar tracking.dodentocht.be
  • Klik in de browser op de deelknop (drie puntjes)
  • Klik dan op "Sneltoets toevoegen aan het startscherm"

Windows Phone en Windows Mobile

  • Ga op je device via de browser naar tracking.dodentocht.be
  • Klik in je browser op de deelknop (drie puntjes)
  • Kies dan "Aan startscherm vastmaken"

DOTOswap

Beste wandelaar,

Begin maart bereikten we onze limiet van 13 000 inschrijvingen. De vraag naar inschrijvingen blijft groot. Er zijn ook wandelaars die door omstandigheden toch niet kunnen deelnemen. Daarom werken we met een "DOTOswap" waar inschrijvingen officieel en via de organisatie kunnen verkocht, gekocht en omgezet worden.

De DOTOswap is beschikbaar van 15 mei tot en met 15 juli 2018.

Ga naar DOTOswap

 

Optie 1:

Ben je ingeschreven voor Dodentocht 2018 en kan je om een bepaalde reden niet deelnemen? Dan kan je jouw inschrijving te koop aanbieden op onze DOTOswap. Eventueel bestelde deelnemers T-shirt en/of maaltijd worden mee verkocht.

Voor de verkoop en omzetting van je inschrijving wordt er een administratieve kost van 5euro gerekend. Dit bedrag wordt verrekend in de terugbetaling van je inschrijvingsgeld. Het geld zal door ons worden teruggestort op de rekening waarmee de inschrijving betaald werd van zodra er een koper voor je inschrijving gevonden is.

Eénmaal de inschrijving te koop is aangeboden op de DOTOswap is dit niet meer te annuleren en wordt de inschrijving sowieso verkocht van zodra er een koper gevonden is.

Indien je inschrijving verkocht wordt, zullen je gegevens overschreven worden. Indien je volgend jaar opnieuw wil deelnemen, zal je een nieuwe inschrijving moeten aanmaken.

Optie 2:

Kon je geen inschrijving bemachtigen voor het bereiken van de limiet en wil je je graag kandidaat stellen om een eventueel vrijgekomen inschrijving over te kopen? Meld je dan aan op onze DOTOswap. We hanteren het principe ‘First come, first served’. Wie zich eerst inschrijft, is ook eerst kandidaat bij een eventuele koop.

Inschrijvingen worden verkocht met eventueel bijgekochte deelnemers T-shirt en/of maaltijd. Als er een match gevonden wordt, wordt het hele pakket overgekocht. Dit maakt dat het inschrijvingsgeld kan variëren van 42 euro (enkel inschrijving), 49 euro (inschrijving + T-shirt), 51 euro (inschrijving + maaltijd) tot 58 euro (inschrijving + T-shirt + maaltijd). Het is niet mogelijk om je voorkeuren hierin door te geven. Maaltijd en/of T-shirt kunnen niet geannuleerd worden. De T-shirt maat kan aangepast worden tot en met 15 juli. Hiervoor neem je contact op met de organisatie: intern@dodentocht.be

De betaling verloopt volledig via de organisatie, er dient dus niks betaald te worden aan de verkoper. Hiervoor zullen jullie een link ontvangen van zodra er een match is.

Van zodra de koop in orde is, zal je een bevestigingsmail met startnummer ontvangen.

Opgelet: de vraag zal veel groter zijn dan het aanbod! Je zal dus niet onmiddellijk een antwoord krijgen bij aanmelding. Dit hangt volledig af van het aanbod op onze DOTOswap. Wees je er dus bewust van dat je mogelijks geen inschrijving bemachtigt.

hoofdsponsor
hoofdsponsor
hoofdsponsor
hoofdsponsor
hoofdsponsor
hoofdsponsor
hoofdsponsor
hoofdsponsor