Pers

5 maart 2021

100Km Dodentocht vzw lanceert webshop

Tijdens het weekend van 100Km Dodentocht bouwt de cel Intern traditiegetrouw haar Dodentocht-shop op op het Kardinaal Cardijnplein in het centrum van Bornem. T-shirts, sweaters, regenjassen en andere gadgets met het alom bekende Dodentocht-logo gaan dan over de toonbank. Voortaan is het niet meer wachten tot het tweede weekend van augustus want 100Km Dodentocht vzw zet haar eerste stapjes in de wereld van online webshops. 

De Dodentocht-shop op het Kardinaal Cardijnplein is tijdens het Dodentocht-weekend een echte trekpleister. “Zowel wandelaars als supporters vinden de weg naar onze Dodentocht-shop om er een T-shirt of sweater, een knuffelbeer of op het laatste nippertje nog een pet tegen de zon op de kop te tikken”, vertelt Marleen Van Assche, verantwoordelijke Dodentocht-shop “De laatste jaren komen er ook tijdens het jaar meer en meer vragen binnen naar onze leuke Dodentocht-gadgets. Tot nu toe was het voor ons niet mogelijk om tegemoet te komen aan die vragen. Hier maken we nu komaf mee en lanceren onze eigen Dodentocht-webshop.”

Warmste Winter Challenge-gadget

“De eerste stapjes met de webshop zijn voorzichtige stapjes. Zo starten we enkel met verzending in België”, verduidelijkt Stéphanie De Leenheer, celverantwoordelijke cel Intern. “Ook het aanbod is momenteel nog beperkt. We lanceren de webshop met drie nieuwe gadgets. Je vindt in de webshop een mondmasker met Dodentocht-logo terug maar ook een katoenen en een fleece bandana die volledig kaderen in de Warmste Winter Challenge. We gaan zeer rustig en voorzichtig van start en bouwen stelselmatig het aanbod uit”, besluit Stéphanie De Leenheer.

De webshop vind je op https://www.dodentocht.be/webshop/ 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email