Goede doelen

Laat je sponsoren

Een duwtje in de rug

Ieder jaar staan er enkele honderden wandelaars aan de start die wandelen voor het goede doel. Zij laten zich sponsoren om een vereniging een financieel duwtje in te rug te geven. Als organisatie vinden we het belangrijk dat de naam van 100km Dodentocht gekoppeld wordt aan verenigingen die mee achter de waarden van Dodentocht staan.

Daarom vragen we je om je vereniging te registreren als goed doel door het invulformulier in te vullen voor 15 Juli 2024. De Raad van Bestuur bekijkt de aanvragen en contacteert je na de evaluatie. Bij een positief advies nemen we jouw vereniging op op onze website.

Deelnemen kan enkel indien je op voorhand bent ingeschreven. Hou wel rekening met een aantal voorwaarden voor je je vereniging registreert als goed doel.

 

Goede doelen 2024

Goede doelen 2022

Wzc Groenveld

Residentie Groenveld is een thuis voor bewoners die dag en nacht kunnen rekenen op de beste zorg. Er wordt gewandeld voor de aankoop van een riksja voor de bewoners.

Bezoek website

vzw Voor kinderen

ZW Voor Kinderen stelt zich als een vereniging met vrijwilligers tot doel om het leven van zieke kinderen aangenamer te maken door het organiseren van evenementen en het verlenen van praktische en financiële bijstand.

Bezoek website

VZW Boven De Wolken

Boven De Wolken biedt gratis professionele fotosessies aan voor sterrenouders bij het verlies van hun baby. Dit met veel respect, ervaring en liefde voor kostbare herinneringen.

Bezoek website

vzw Binnenstad

Vzw Binnenstad begeleidt en ondersteunt kinderen, jongeren (van 1 tot 25 jaar) en gezinnen die niet meer weten hoe het verder moet, waar (samen)leven en opvoeden moeizaam verlopen .

Bezoek website

UZA FOUNDATION

UZA foundation heeft tot doel het (klinisch) wetenschappelijk onderzoek in al zijn aspecten binnen het UZA, maar ook in samenwerking met andere instellingen, te ondersteunen en zo innovatie in de gezondheidszorg te bewerkstelligen.

Bezoek website

Iedereen mee in Ravels vzw

Iedereen mee in Ravels wil meedenken met het gemeentebestuur over hoe we iedereen mee krijgen in gemeente Ravels. De vzw wil er voor zorgen dat ook personen met een beperking deel kunnen nemen aan de samenleving.

Bezoek website

G-darts Belgium VZW

G Darts Belgium vzw is een vereniging die mindervaliden de kans geeft om te darten. Dit zowel regionaal, nationaal als internationaal. Van lokale spelers tot wereldtoppers.

Bezoek website

Dodentocht for life

Ped IMID staat voor pediatrisch immuun-inflammatoire aandoeningen. Concreet verwijst het naar een groep van zeldzame immuunziekten die meestal beginnen op kinderleeftijd.

Bezoek website

BuSO Sint-Gregorius

BuSO Sint-Gregorius biedt aangepast onderwijs aan voor jongeren met een beperking. Tijdens de lessen worden de leerlingen voorbereid op wonen en werken of hoger onderwijs.

Bezoek website

Broeinest VZW

Broeinest concentreert zich op het versterken van mentaal welzijn van jongvolwassenen/studenten (16-30 jaar) in de regio Oost-Vlaanderen.

Bezoek website

ANBN

De vereniging Anorexia Nervosa – Boulimia Nervosa is een informatie- en ontmoetingsplaats waar iedereen met vragen of zorgen rond eetstoornissen welkom is.

Bezoek website

Debra ijvert voor betaalbare en toegankelijke gespecialiseerde zorg en erkenning van EB als chronische en zeldzame ziekte. Bv. terugbetaling van het wondzorgmateriaal, vorming van verpleegkundigen en financiering van een ‘EB-nurse’, ondersteuning van het multidisciplinair EB-team, oprichting van een erkend EB expertisencentrum ..

Bezoek website

Registreren als goed doel

Voorwaarden:

  • Het is verboden om, zonder schriftelijk toelating, het logo van Dodentocht te gebruiken. Bij misbruik worden maatregelen genomen.
  • Godsdienstige of politieke doelen worden geweigerd.
  • Commerciële activiteiten zijn niet toegelaten.
  • De goede naam van 100km Dodentocht mag niet misbruikt worden.
  • Vermeld eigen sponsors mee op je aanvraag. Zij mogen geen concurrent zijn van deze waar 100km Dodentocht overeenkomsten heeft.
  • Deze aanvraag is niet langer geldig dan 1 september. Voor verdere acties moet er opnieuw een aanvraag gebeuren.
  • 100km Dodentocht regelt het gebruik van t-shirts met bedrukking via de eigen leverancier tegen een voordelig tarief.
  • Aanvragen dienen voor 15 juli te gebeuren.

Logo goed doel

Goede doel-logo png
Wens je het Goede doel-logo van 100Km Dodentocht te gebruiken voor jouw sponsoring?
Je vindt het logo in verschillende formaten hieronder terug: