Warmste Winter Challenge

Warmste Winter Challenge powered by Dodentocht

Blijven bewegen tijdens winterperiode

Onze 100Km Covid Challenge van afgelopen zomer was een groot succes, zeker op sportief vlak. Het deed deugd te merken dat we zoveel mensen op de been hebben gebracht.

Blijven bewegen, fietsen of gaan wandelen blijft ook tijdens de komende winterperiode cruciaal.

We willen als Dodentocht vzw opnieuw ons steentje bijdragen en lanceren daarom de ‘Warmste Winter Challenge’. We willen iedereen door de donkere dagen en maanden loodsen.

We houden fysiek een beetje afstand maar laten niemand los. We dagen jou daarom uit voor onze ‘Warmste Winter Challenge’.

Warmste Winter Challenge?

Tijdens de ‘Warmste Winter Challenge’, kies je zelf jouw afstand, met een minimum van 100 kilometer.
Hoeveel kilometer zie jij haalbaar om te wandelen gedurende drie maanden, namelijk tussen 1 januari en 31 maart 2021?

Net als onze vorige editie, kost deelnemen aan de Winter Challenge 10 euro. De opbrengst van deze challenge gaat ditmaal naar vzw 100Km Dodentocht kadee. Ook wij hebben deze extra inkomsten nodig om het hoofd boven water te houden en er hopelijk in 2021 terug te kunnen staan. 

Maar we willen de vele goede doelen ook niet vergeten. Jij kan bij jouw inschrijving, of zelfs nog nadien, een bijdrage doneren aan één van de goede doelen in de lijst

Logo Warmste Winter Challenge

Hoe kan je deelnemen?

  • Inschrijven kan vanaf nu tot en met 30 maart 2021 via de webpagina van Chronorace
    De challenge start op 1 januari 2021 en loopt tot en met 31 maart 2021. 
  • De inschrijvingsprijs bedraagt €10.
  • Bepaal jouw persoonlijke doel. Dus hoeveel kilometer ga jij in 3 maanden tijd bij elkaar wandelen, met een minimum van 100 kilometer.
  • Installeer de gratis Strava-applicatie op je mobiele telefoon via Play Store” voor Android of “App Store” voor Iphone. Wie al vertrouwd is met Strava kan natuurlijk gebruik maken van zijn geconnecteerde horloge (Garmin, Polar, enz.), dat de informatie automatisch rechtstreeks naar zijn Strava-account stuurt.
  • Na ontvangst van betaling, ontvang je een bevestigingsmail met een link om je inschrijving te koppelen met je Strava-account. Klik op deze link om de toelating te bevestigen.
  • Telkens je gaat wandelen of joggen, open je de Strava-app en selecteer je de tab ‘registreren’ onderaan het scherm. Druk op de oranje startknop. Op het einde van je wandel- of looptocht klik je op ‘eindigen’ en ‘registratie’. Je kilometers worden automatisch opgeteld.
  • Wandel of loop gedurende drie maanden 100, 200 of 300 kilometer om je persoonlijke doelstelling te bereiken en zo ook de virtuele medaille te ontvangen
Warmste Winter Challenge wandelaars

Wandel voor jouw goed doel

Steun één of meerdere van de meer dan 180 goede doelen van deze Warmste Winter Challenge. 
Al ingeschreven voor de challenge? Ook dan nog kan je een extra bedrag storten voor deze goede doelen via de inschrijvingspagina van Chronorace. 

 

Ben jij één van de goede doelen, maak dan zeker zo veel mogelijk vrienden en sympathisanten warm om voor jouw goed doel deze sportieve uitdaging aan te gaan. 

Dodentocht zorgt ervoor dat na het einde van de challenge de gelden bij de juiste goede doelen en mensen terecht komen.

Winter Challenge klassement

We belonen iedere deelnemer met een virtuele medaille. Deel die gerust op je sociale netwerken.

Voor één keertje houden we een alfabetisch klassement met de totaal afgelegde afstand bij dat we ruim verspreiden