Onze sponsors

Onmisbaar, ieder jaar opnieuw

Eeuwige dankbaarheid

100Km Dodentocht is uitgegroeid tot een wandeltocht met naam en faam. Voor een groot deel is dit toe te schrijven aan de massa’s wandelaars die ieder jaar enthousiast aan de start staan. Maar 100Km Dodentocht zou echter niet staan waar het nu staat zonder zijn sponsors. Elk van de bijdragen, financieel of in natura, zijn onontbeerlijk voor het jaarlijks op poten zetten van 100Km Dodentocht!

Word sponsor

Wil je zelf of je organisatie ook bijdragen aan de 100km Dodentocht? Neem dan zeker een kijkje bij onze verschillende sponsorpakketten, en wie weet hebben wij binnenkort een nieuwe partnership!

Je eigen stand

Tijdens de start of op de verschillende controleposten kan jij je eigen stand neerzetten. Steun de wandelaars, maak reclame, … voor je eigen organisatie en wordt door 13.000 wandelaars herkend!

Onze hoofdsponsors

Milieucharter

Binnen de wandelsport staat een groene en rustige wandelomgeving centraal. Het past daarom ook volledig binnen de filosofie van de Dodentocht® – organisatie om mee te werken aan een gezond en rein milieu. We zijn van oordeel dat een grote organisatie als Dodentocht® een voortrekkersrol moet spelen op dit vlak en een voorbeeld moet zijn voor andere evenementen – organisaties uit de streek.

Lees hier meer >

Lokale sponsors

[table “” not found /]