Goede doelen

Laat je sponsoren

Een duwtje in de rug

Ieder jaar staan er enkele honderden wandelaars aan de start die wandelen voor het goede doel. Zij laten zich sponsoren om een vereniging een financieel duwtje in te rug te geven. Als organisatie vinden we het belangrijk dat de naam van 100km Dodentocht gekoppeld wordt aan verenigingen die mee achter de waarden van Dodentocht staan.

Daarom vragen we je om je vereniging te registreren als goed doel door het invulformulier in te vullen voor 15 Juli 2024. De Raad van Bestuur bekijkt de aanvragen en contacteert je na de evaluatie. Bij een positief advies nemen we jouw vereniging op op onze website.

Deelnemen kan enkel indien je op voorhand bent ingeschreven. Hou wel rekening met een aantal voorwaarden voor je je vereniging registreert als goed doel.

 

Goede doelen 2024

Goede doelen 2022

vzw steunfonds metabole ziekten

De vzw is een initiatief van het Centrum voor Erfelijke Metabole Aandoeningen (CEMA) Gent. CEMA Gent is een multidisciplinair centrum dat zorgt voor de diagnose, behandeling en omkadering van kinderen en volwassenen met een metabole aandoening.

Bezoek website

VZW SportAan

Multisport vereniging voor kinderen tussen 6 en 18 jaar oud met ASS en/of een mentale beperking die nood hebben aan structuur en visualisatie.

Bezoek website

Hedera Helix

Hedera Helix biedt mensen een ontmoetingsplek aan waar je zomaar kan binnenlopen zonder uit te leggen waarom, zonder zorgbehoefte en zonder volle portemonnee!

Bezoek website

Gelo1000

De oprichter van gelo1000 Dhr. Oben Jp zamelt via allerlei activiteiten geld in voor Kom op tegen kanker via gelo 1000. Zijn doel is om in 2025 1 miljoen euro ingezameld te hebben. Ik wil hieraan mijn steentje bijdragen door mij te laten sponsoren tijdens mijn 100km wandeling.

Bezoek website

Dierenvoedselbank Poezewoef Wilrijk vzw

Onze non-profitorganisatie Dierenvoedselbank Poezewoef Wilrijk zet zich in voor mensen die het financieel moeilijk hebben en een of meerdere huisdieren bezitten. We willen hun samenhouden door hen wekelijks een honden- of kattenvoedingspakket aan te bieden.

Bezoek website

Registreren als goed doel

Voorwaarden:

  • Het is verboden om, zonder schriftelijk toelating, het logo van Dodentocht te gebruiken. Bij misbruik worden maatregelen genomen.
  • Godsdienstige of politieke doelen worden geweigerd.
  • Commerciële activiteiten zijn niet toegelaten.
  • De goede naam van 100km Dodentocht mag niet misbruikt worden.
  • Vermeld eigen sponsors mee op je aanvraag. Zij mogen geen concurrent zijn van deze waar 100km Dodentocht overeenkomsten heeft.
  • Deze aanvraag is niet langer geldig dan 1 september. Voor verdere acties moet er opnieuw een aanvraag gebeuren.
  • 100km Dodentocht regelt het gebruik van t-shirts met bedrukking via de eigen leverancier tegen een voordelig tarief.
  • Aanvragen dienen voor 15 juli te gebeuren.

Logo goed doel

Goede doel-logo png
Wens je het Goede doel-logo van 100Km Dodentocht te gebruiken voor jouw sponsoring?
Je vindt het logo in verschillende formaten hieronder terug: