Controleposten

Bevoorrading met de allergrootste zorg.

Gratis bevoorrading aan elke controlepost

Elke wandelaar krijgt gratis bevoorrading in elke controlepost. Omdat je als wandelaar veel energie nodig hebt, is het vanzelfsprekend dat aan de bevoorrading de allergrootste zorg wordt besteed. Vanuit de organisatie bieden we fruit, yoghurt, speculaas, koeken, broodjes, koffie, thee, soep, sportdranken.

In de controlepost halfweg kan je als wandelaar genieten van een warme maaltijd, die licht verteerbaar en rijk aan koolhydraten is. Deze maaltijd bestel je bij je inschrijving en hiervoor betaal je 11 euro.

Hou er rekening mee dat iedere controlepost een eigen openings- en sluitingstijd heeft die je als wandelaar moet respecteren. Op de map hieronder kan je deze terugvinden. Omdat de start een halfuur kan duren, mag je op zaterdag aankomen tot 21.30 uur. De organisatie houdt ook rekening met dit half uur in alle controleposten.

Controleposten 2019

Bijkomende informatie

Controles

De organisatie gebruikt een controlebadge met chip voor de registratie op de controleposten. We scannen niet in iedere controlepost. De plaatsen waar de organisatie scant, maken we op voorhand niet bekend.

Enkel in de controleposten kan je opgeven. Bij alle controleposten vind je de nodige herkenningspunten om je als wandelaar terug naar Bornem te brengen met een bezemwagen. Scan je eerst uit aan dat herkenningspunt. Je krijgt dan een retourticket waarmee je in de bezemwagen kan stappen.