Pers

15 oktober 2021

Inschrijven voor 53ste editie 100Km Dodentocht vanaf 26 maart 2022

Vrijdag 12 augustus 2022 wordt voor de 53ste keer 100Km Dodentocht georganiseerd. Ook deze keer kunnen 13.000 wandelaars deelnemen. De voorbereidingen voor de editie van volgend jaar zijn alvast gestart.

“Met goede moed en vooral veel goesting is het werkjaar voor de 53ste editie van 100Km Dodentocht gestart. Het doet deugd om, na twee jaar geen traditionele 100Km Dodentocht, opnieuw rond de tafel te zitten. Met het comité zijn we gestart met de voorbereidingen van deze editie”, klinkt het enthousiast bij de organisatoren.

Inschrijfdatum

De verschillende cellen van de organisatie zijn uit de startblokken geschoten. Het parcours kan uitgewerkt worden, de zoektocht naar controleposten en bevoorrading is gestart net als het contacteren van sponsors, opvragen van tenten en mobiele wc’s, etc. “Voorlopig is het nog veel werk achter de schermen. Op zaterdag 26 maart 2022 begint het echte werk. Vanaf dan kunnen wandelaars zich inschrijven. Net als de voorbije jaren behouden we de limiet van 13.000 wandelaars”, vult de organisatie nog aan.

Vrijwilligers

Meer dan duizend vrijwilligers zijn er nodig om 100Km Dodentocht vlot te laten verlopen. “Alle hulp is welkom. Misschien is er wel een vereniging of sportclub die het ziet zitten om een controlepost te bemannen? Of misschien heeft er iemand de week voor Dodentocht zin en tijd om mee tenten op te bouwen? We zoeken ook altijd vrijwilligers om met een bezemwagen te rijden of ons MEP-team te versterken. Eerder creatief aangelegd en kan je je goed uit de slag trekken met een fototoestel of camera? Ook dan kunnen we de hulp goed gebruiken.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email